tiistai 21. huhtikuuta 2015

Sisäistä kauneutta

Olin tänään Hankintatukun järjestämässä tilaisuudessa tutustumassa uusiin luontaistuotteisiin, joita aion kokeilla nyt jo aiemmin käyttämieni rinnalla. Tutustuin mm. Vivinia Beauty Shot nimiseen kollageeni juomaan. Se sisältää myös hyaluronihappoa ja c-vitamiinia, jotka edistävät ihon kauneutta sekä lisäävät ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Ihon oma kollageenin muodostushan vähenee 25 ikävuoden jälkeen ja jo noin 40-vuotiaana se lakkaa kokonaan. Täytyy siis kokeilla:) 

Toinen mielenkiintoinen asia johon törmäsin oli laktoferriini. Laktoferriini on proteiini, jota on luonnostaan äidinmaidossa, syljessä ja kyynelnesteessä. Se sitoo elimistön vapaata rautaa sekä estää siten taudinaiheuttajien raudansaannin. Laktoferritiini hidastaa bakteerien kasvua ja hoitaa sekä estää tulehduksia. Se vaikuttaa myös valkosolujen toimintaan. Laktoferriini pystyy tuhoamaan jopa E.Colia, salmonellaa, candidaa, herpestä ym. Laktoferriiniä on hyödynnetty useissa luontaistuotteissa ja se kuulosti niin mielenkiintoiselta, että täytyy perehtyä asiaan vielä tarkemmin. Kerron myös myöhemmin mitä muita luontaistuotteita/ravintolisiä käytän ja miten ne ovat vaikuttaneet omaan hyvinvointiini. 

4 kommenttia:

  1. No niin täällä ollaan, eli Tiia jonka olet treffannut Lierac, Boconcept ja Goldwell tapaamisissa. Hienolta täällä näyttää, nyt vielä lukijapalkki niin liityn heti lukijaksi. :)

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Hei:)
    Kiva kun tulit vierailulle blogiini. En osannut vielä keltanokkana tehdä lukijapalkkia. Täytyy siis kysellä teiltä konkareilta tarkempia neuvoja:)

    VastaaPoista
  3. Täällä ollaan ja kunnia olla eka lukija. Tervetuloa munkin blogiin ja lukijaksikin lämpimästi tervetuloa, jollet jo olekin. Tästä se lähtee. <3
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Ja mä olenkin sun lukija jo:). Aurinkoista viikkoa:)

    VastaaPoista